lauantai 13. lokakuuta 2012

Kestävää ruoantuotantoa

Kun mietitään miten saamme Kaarinaan ja Turun seudulle uutta elinkeinotoimintaa - vieläpä kestävän kehityksen periaatteita noudattavaa sellaista - niin tässä suljetun kierron konseptissa ollaan mielestäni oikealla tiellä:

”Päästötön ruuantuotanto alkuun Uudessakaupungissa”

Vakka-Suomi on näköjään näissä asioissa edelläkävijä. Suomen vilja-aitta Varsinais-Suomi ja sen biosektori maakunnan pääkaupungissa eivät ainakaan vielä ole olleet oikein hereillä.



Linkkejä aiheesta:
http://www.aquaponics.fi/Site/Jarjestelma.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Aquaponics
http://opensourceecology.org/wiki/Aquaponics



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti